Ateruppstandelse!

Da ar vi tillbaka!

Vi har haft ett lite langre uppehall ifran bloggandet nu. Det ber vi om ursakt for. Men vi hanvisar till indragna leveranser fran varan huvudsponsor. Darav ett litet strejkande. Mitt uppe i strejken som vi hade lagt i AoNang (kande att vi inte skulle fa sa mycket uppmarksamhet i Bankok, i och med nagon liten demostration dar.) Da trillade det in tva svenskor, som visade sig komma fran samma region i Sverige som oss. Den ena visade sig senare vara Joels flickvan, Alexandra, den andra var hennes vapendragare Julia. Sa nar dom anda kom ner sa tankte vi att vi kunde hanga lite med dom. Vi har haft 2 veckor av slapp och deg. Men det har varit riktigt skont, aven om man ibland har varit tvungen att bara fa grava ett hal, eller anlagga kanaler i sanden pa stranden.

Nar tjejerna kom ner sa hade dom en hel del "onskemal" pa vart vi skulle aka nagonstans, sa det gjorde vi. Vi la nastan en vecka ute pa Phi phi. En grymt skon o, dar det blev en hel del sol och bad. Riktigt skont vatten. och sjukt rikt fiskliv. Dar Joel och Erik la en hel del tid pa snorkling. Medans brudarna lag och pressade pa stranden i ett tappert forsok att komma i kapp dom tva "vita afrikanerna". Lycka till med det sa vi.
Allt som allt la vi nastan tre veckor i Thailand. Tre veckor som vi inte angrar. Vi gjorde aven ett par utfarder med tuber pa ryggen. Med samma gang som omnamndes i forra inlagget. skillnaden var att vi fick se Leopardhaj! Sa det var helt ok.

Vi avlutade Thailand tillsammans med tjejerna i Bangkok. En stad som just nu ar lite orolig. Men vi har fatt kanslan av att det verkar vara varre nar man laser den svenska nyhetsrapporteringen. Men dom sager att vi ar tva stora killar som klarar minst 20 thailandare var. Det ar vad dom sager, men vi vet inte riktigt. Snarare 15 var kanske. Har har vi i alla fall lagt en hel del tid pa varan favoritsyssla Shopping! Okej, det kanske inte ar det som vi gor mest till vardags. Men vi kan saga att ett besok pa MBK ar ett helt klart vart besok om man har vagarna till Bankok. Vi har gjort ett par inkop som vi ar nojda med. Tjejerna daremot fyllde sina vaskor med otroliga mangder av klaningar och skor, men det unnar vi dom!

Nu drar vi vidare soderut och vart nasta stopp ar Kuala Lumpur i Malaysia!

/Erka & Jerka

Kommentarer
Postat av: mor Carina

Bra att ni är så stora och starka! Vi hör en del från Bankok och är glada att ni drar vidare. Kram mamma

2010-03-29 @ 21:51:25
Postat av: alex

jag saknar er. nu börjar de vanliga livet igen, jobba. ärligt talat, hade hellre käkat soft cookies på long beach m er. hoppas resan gick bra för er å att ni njuter å ni får kul m killarna.



joel, teamolo.



ps. vi är brunare än er!

2010-03-30 @ 10:43:22
Postat av: "dom vita afrikanerna"

Allie!! Vi unnar er att tro detta. Sa vi att vi kopte olja, sa att det blir Schteek innan hemfard.

Hoppas att erat vardagsliv kommer bli det basta! Vi ska kampa pa har nere i varmen bland sand och vatten!



teamolo

2010-03-30 @ 11:33:48
Postat av: mamma Berit

jag trodde ni skulle till Filipinerna!! men ha det så bra där ni är// kram

2010-03-30 @ 17:19:07
Postat av: Siri

Hej!

Är idag på Hultet och äter gott lammkött till middag. Har nu sett på bilder från olika delar av världen men det roligaste var att se Eriks och Joels ansikten!

Ni verkar ju ha det bra, det gläder mig.Glädjen blir ännu större när ni är åter i Sverige.

Siri

2010-04-04 @ 15:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0