We have taken China!

Okej, vi forstar er!
Ni tror att vi inte gor ett dugg vettigt pa den har resan nar vi har tid att uppdatera bloggen sa ofta! Det ar verkligen inte fakta! Men om sanningen ska fram sa har vi haft en liten mellandag idag. Vi fick for forsta gangen pa over en vecka sova i en vanlig sang, utan tagskak! Saaaa skont! Men nar vi val fick igang dagen, runt tvatiden, sa kom vi igang ordentligt. Vi gick ut pa gatan i var jakt pa mat och hamnade vid ett litet skyffe dar dom stekte ihop nagon form av pannkaka med agg pa och sedan en korv i. Sedan bar det ivag for att reka infor kommande dagar i Beijing. Vi kollade vart vi kommer in i den forbjudna staden, vi var pa himmelskafridenstorg, vi traffade ett par kineser som var mycket snalla och visade oss vart vi kunde boka resor till Kinesiska muren som man har kallar "The Great Wall" och inte "The Chinese Wall". Det finns tydligen mer an en mur i Kina.

Pa torget sa kom det fram kineser som sa att deras son ville vara med pa ett kort med oss, och tva snalla och sota killar som vi ar sa sa vi saklart ja! Det visade sej dock att det nog var mamman i fraga som ville att det hela skulle arrangeras. For pojken var helt vettskrammd! (se bild) For honom var vi antagligen tva stora fula vita skaggiga monster! For att lugna ner oss och ta in alla intryck av denna lilla dagstripp sa satte vi oss pa en trevlig resturang. Nu ar det chill och film, men vi ska snart sova sa vi kommer in i den nya dygnsryttmen. I morgon vantar nya aventyr!
 
 Tack for oss!
 /Erka & Jerka
 
PS. Ni som sa att man skulle se massa gammalt krigsskrot langs transsibiriska jarnvagenvagen.
Ni har inte akt den!


Nu har vi vidgat Sveriges granser ytterligare. 15:07 intog vi Kina 


Himmelska fridens torg utan tva skaggiga luffare. Fina 40 Hektar


Joel, galen mamma, panikslagen pojke, Erik


Kvalificerad snorojning i Peking! Ner med allt i avloppet


I kina jobbar dom inte med handskar, dom bygger in dom pa mopederna istallet


Under vart hostel finns en hemlig tunnel som sags ha lett till den hemliga staden. Tyvarr ar den igenmurad.

Kommentarer
Postat av: Simon

Känns coolt att vara först med kommentar!

Kul att snacka lite med dig Jolle.. Hoppas ni har det gott. Kör hårt!

2010-01-26 @ 16:15:13
Postat av: mamma Carina

Härligt väder ni har! Vilka fina bilder ni delar med er av! Gillar ni maten?

2010-01-26 @ 20:30:02
Postat av: Henrik

Kul att läsa om er tågresa. Har de glutenfria pannkakor i Peking? Vad kostar en cola? Hur många kineser går det in i en taxi? /Jag bara undrar. Ha det gött. Tjingeling

Postat av: Tomas

Det där med handskarna var ju smart. Har nu varit ute i bilen och limmat fast mina vantar med isskrapan. Varmare i kina eller?

2010-01-27 @ 19:11:03
Postat av: Michael

Hey killar! Sweet resa!!

Har ni bokat resa till muren än? Om inte så välj sträckan mellan Jingshangling och Simatai, där kan ni åka en cool linbana i slutet också :)

Ha d fint och ät mkt pekinganka och drick mycket te :)

2010-01-28 @ 12:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0