Peking ar avklarat!

Okej da var det dags for oss att gora ett litet inlagg igen!
Vi vet att det har tagit tid sen forra gangen, men vi kande att det ar battre att skriva mer sallan med mer innehall an ofta med typ bara hej....

Sa da var vi klara i peking. Vi har varit har i en vecka nu och kanner oss mycket redo att dra vidare. Peking ar en riktig storstad, och varken Joel eller Erik ar kanske nagra riktiga storstadsglidare. Sa nu kanner vi att det ar dags.
Peking har vart helt galet pa manga vis. Vi Har hunnit gora dom sakerna som vi hade sagt innan att vi verkligen ville gora. Sen har vi aven hunnit med att dricka sjukt dyrt te, nastan sa dyrt att vi tror att dom lurade oss. Vi har hunnit aka "tuck tuck" med en chauffor som ocksa ville blasa oss. Tur for oss att vi ar stora och starka, sa efter mycket om och men sa gav vi han 10 kr och klargjorde att han aldrig ska forsoka sej pa att lura turister igen, han var sur, vi var sura. Men det slutade ganska val.

En sak som vi har sysslat med ar att aka till ett stooort varuhus  dar dom har otroligt manga sma butiker som saljer allt !  Och det ar prutV-M! Sa vi har gjort manga klipp som vi kommer skicka hem framover. Vi har atit sjukt mycket gatumat, och hor och hapna, magarna mar kalas! Nu ikvall sa satter vi kurs med natttag mot Xian, dar vi framforallt ska kolla tarrakottaarmen. Blir Ev. dar i nagon dag. Efter det bar det ivag mot Lijiang, sa ar planen, men man vet aldrig, kanske hittar vi nagot haftigt berg att bestiga eller nagon grym fors att nerfor ranna! Vi far se.
Men sa ser planen ut.

Detta inlagg blir lite fattigare an de andra har varit, beror pa att vi har klippt ihop en filmsnutt som snart kommer upp, nar vi far tag pa snabbare dator.

Detta ar Erka&Jerka som signar ut fran Peking!

Kommentarer
Postat av: Tomas W

Sjukt mycket gatumat och hor, låter ju... ja...! Har ni ätit något spännande då?

2010-01-31 @ 22:13:08
Postat av: thenewshit

tja din gamle sik!

anton här, gött att du tagig dig i kragen o gett dig ut på tripp. själv har ja vart i Tanzania sen 13 sept, bygger hus o skojjar runt, åker hem till kylan o hammaren igen den 18 feb.



kolla in min blögg www.thenewshit.se



ha de fett!

skepp o hoj!

2010-02-01 @ 00:04:26
URL: http://www.thenewshit.se
Postat av: JOEL

Haha jag ber om ursackt for hur orden kan andras nar man inte har tillgang till bokstaverna mer prickar ovanfor. Till tomas, Vi at skorpion haromdagen, det var lite annorlunda men helt ok.



CIAO

2010-02-01 @ 03:27:51
URL: http://enheltgalenresa.blogg.se/
Postat av: balex

har ni käkat hund då? :)

2010-02-01 @ 10:09:14
Postat av: mamma Berit

skorpion?? när man kan äta morsans mat!!

2010-02-02 @ 21:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0