Etapp 1

Godkväll!
Okej, vi lever ett helt galet liv här ute i vida världen. Grym kultur och otrolig mat. Underbara människor och sköna vatten. Palmerna vajar i vinden. Ella ja... Vi befinner oss just nu på finalndsfärjan från Stockholm till Helsingfors på en taskig internet-länk. Den finlandssvenska bartenderna förklarade snällt för oss att det gick bra att använda internet gratis om vi lovade att inte bli arga om det inte funkade så bra. Vi lovade.

Dagen har vart bra! Resan med Swebuss gick kanon. Vi lämnade Jönköping 08.05 i ett kallt och mörkt Jönköping. Trots det hade stadens invånare samlats för att ta avsked. Flickorna grät och pojkarna jublade. För nu skulle även de få en ärlig chans.

Vidare från centralstationen i Stockholm vandrade vi till Värtahamnen. Vi hade gott om tid och kände att ett litet kraftprov satt på sin plats för att se om knä, rygg och väskor skulle hålla. Allt höll och väl framme på Silja Lines parkering satte vi upp ett temporärt läger och tillrede två fina portioner av Pasta Carbonara ala Svenska Militärens gröna påse. Vi bordade och nu sitter vi alltså här och njuter av lugnet som så långtsamt börjar infinna sig. I morgon  så landstiger vi på andra sidan östersjön och det svenska språket är ett minne blott. I Helsingfors når vi även basläger 2 där vi kommer att förbereda för nästa etapp som tar sin början redan samma kväll.
På återseende
/Erka & Jerka



Kommentarer
Postat av: systrarna truedsson (olsson)

ha en fin båtfärd kära pojkar! Vi kommer att följa bloggen flitigt!

Puss!

2010-01-17 @ 20:16:50
Postat av: moster

Försvarets gröna mat är inte att förakta ! Chilin är kanon men akta er för fisken!

2010-01-17 @ 21:36:42
Postat av: Burning

Jag lovar att lämna era jaktmarker här hemma outforskade.. NOT!

Kör hårt nu grabbar så kommer ni hem lagom till den svenska vind/kitesurfingen drar igång igen.



Ett bra resetips: Gilla Läget!

2010-01-17 @ 22:13:39
Postat av: balex

jag säger som jullan: kommer följa bloggen slaviskt. haha. ni e så roliga, att ja tom sitter å skrattar högt här. ÄT ALDRIG FÖR GAMMAL MAT.



R kopmob Ha Bac,



PUSS!

2010-01-17 @ 23:07:20
Postat av: Östh

JOOOEEELLL vem ska ja dyka med nu då??fast ja dyker nog inte såå mångha dyk i detta vädret;-) håller me j tills du kommer hem..!!ha en underbar resa gubbar,o vi kanske ses i värmen..säger som dom andra,kommer följa denna sida slaviskt...keep up the good work boys...see ya

2010-01-18 @ 23:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0