Halsningar fran Bali!

Har vi blivit sanna?
Sanna som sager forlat for en sak, men sen gor man det igen. Det har nu gatt lite mer an tva veckor sen vi skrev sist. Varfor vi inte har skrivit denna gangen ar for att vi har gjort valdigt likadana saker hela tiden. Och vi har inte haft tillrackligt med skapandekraft for att fa ihop till ett inlagg!

Vi har nu kommit till Bali! Oj oj oj.. vilket stalle! Det var alltsa har som vi la grunden till kommande surfpro-karriar! Glom aldrig det. Vi har hyrt brador en hel del nu, och kanner att vi faktiskt har gjort mer an att abra hyra en brada, ta kort med den och sen saga att vi har surfat! haha.. Det kan handa att vi har stott pa sadana. Vi sager inte att vi har blivit proffs. Men vi har helt klart fatt en uppfattning om hur det ska ga till. Sa vi surfar pa!

Har pa Bali och Kuta beach sa ar det en ganska avslappnad stammnig. Men som vanligt nar det ar ett stalle som bara lever av turismen sa kan det bli lite jobbigt stundtals. Pa stranden ar det varst! Man far inte ligga helt ifred i 3 minuter. Sen kommer det nagon harlig manniska som ska salja glass, pilbagar, blasror, drakar, ch en massa annat som dom fatt for sej att turister garna koper nar dom ar pa stranden. Glassen ar val ok, men da tar dom sjuuuka priser! Dom har ocksa alla kommit pa att om man ar speciell sa bli man ihagkommen och far kanske salja! Vi har den Sjungande glassforsaljaren, den alltid lika glada Harry med med hatt och Gula glasogon (det papaekar han varje gang, sa att man inte missar dom "Remember meee huh? Harry-Yellow Glasses!") Vi har han som spelar pa att han ar besviken for att han inte saljer nagot, plus ett gang till glassforsaljare. Lagg in da att dom kommer ca var tredje minut, da ar det svart att alltid vara trevlig! Men vi gor verkligen sa gott vi kan!

Vi har kommit fram till att Kuta ar inget stalle vi kommer ta med vara familjer till. Vi har markt att har har vi kunat kopa droger, magic mushrooms, marijuana och tjejer. Sa vi ser ingen anledning att aka hit igen med nagon form av familj, om man kanske bara ar ute efter sol & bad, da kan man aka till nagot mer familjart stalle. Men som sagt vi akte hit for surfet och det ar ju det vi har gjort for det mesta. Vi tog nagra dagars paus i surfandet. Vara kroppar kande att det var dags att vila lite. Lagom till det sa drog det in en kallfront, 27 grader. Sa Joel drog pa sej en segdragen forkylning, som senare skulle figuriera aven hos Erik! Men vi ar som tva tappra krigare. For efter ett par dagars uppehall sa har vi aterigen kommit upp pa bradorna.

Vi ska vara arliga att saga ocksa att det ar inte bara surfing vi gor. Vi har aven utvecklat en sorts kropps-surf. Man simmar ut till dom stora vagorna och surfar sej sen in pa magen. Vi vill nog pasta att vi ar grymast pa stranden! Vi sager inte att det beror pa vara modellen storre kroppar utan att vi bara har en sjuk tajming och en vilja utover det vanliga. Nu kommer vi lagga aterstoden av tiden har pa Bali, ganska exakt en manad! Sa ja vi kommer antagligen vara sponsrade nar vi kommer hem. Tack, tack, tack!

Pa aterseende!

Erka&Jerka

Kommentarer
Postat av: Anna

Dom känner vi igen! 'I scream, I scream' man kan ju tolka det som ice cream också. Det är som östersjön - valfritt

På måndag provar Anna och Karin NinaQi byxor! :)

2010-04-16 @ 16:04:29
Postat av: Sandra Cederholm

Bara kom ihåg att om ni kommer hem utan att ha surfat i Uluwatu så är ni inga riktiga surfare ;)

I alla fall så är det helt fantastiskt att se på solnedgången därifrån, ett hett tips! Take care

2010-04-16 @ 16:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0